Hotel RANGO Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 10 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    92%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    83%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 1.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bylo to vynikající, mohu velice doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Trui Tack

Familie mit Kindern, 22.6.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nice hotel in a very nice city. Friendly staff, all comfort needed. We had a lovely meal outside, all perfect, thanks. Regards

  • Finding parking space close to the hotel is difficult and unpleasant when you travel with older people. A problem that the hotel can not solve I guess.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Romana

Älteres Paar, 17.6.2016

Chomutov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ještě nikdy jsme se nesetkali s tak úžasným přístupem personálu, který nám absolutně ve všem vyšel vstříc. S přítelem jsme se rozhodli v hotelu RANGO uskutečnit malou komorní svatbu, protože město Plzeň je pro nás srdeční záležitostí. Všichni na nás byli moc milí, což v tak důležitý den potěší. Hotel byl čistý, krásně a vkusně zařízený, pohodlný na skvělém místě. Úžasná atmosféra a k tomu výborné jídlo! Myslím, že už víme, kde oslavit naše první výročí svatby:-) Díky. Martin a Romana Jorovi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gita

Einzelreisende, 12.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Martin Kolařík

Einzelreisende, 2.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • mám rád tento hotel ve středu Plzně

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Gruppe von Freunden, 15.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Maximální spokojenost, zejména přístup veškerého personálu

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 1.11.2012

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
94 %
  • hotel je velmi příjemný a útulný, pěkně a citlivě zrekonstruovaný, personál je ochotný, vstřícný a milý

  • chybí přístup k internetu i pro ty, kteří nemají notebook

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

MUDr.

Familie mit kleinen Kindern, 8.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Výborná poloha hotelu zcela v centru města. Apartmán velmi prostorný včetně kuchyňského koutu. Velmi milý a vstřícný personál.

  • Personál byl upozorněn, že v koupelně nefungovala sprcha u vany a osvícení zrcadla nad umyvadlem.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

-

Einzelreisende, 8.12.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
66 %
  • zařízení pokoje, čistota, krásná restaurace, milý personál

  • projíždějící tramvaj přímo pod okny, díky tomuto mě přijde cena dost nadsazená, v televizi žádné české programy

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
3

Luboš Burdek

Einzelreisende, 27.8.2011

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.